Kysymys:
Kuinka saan 12-vuotiaan fyysisesti aktiiviseksi tai harrastamaan urheilua, kun hän ei ole koskaan ollut?
slackgeek
2014-03-27 20:55:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Poikani on 12-vuotias, eikä hän ole koskaan harrastanut perinteisiä kilpailulajeja. Olen kunnossa tässä - kaikki lapset eivät ole. Hän pelasi baseballia lyhyen ajan, kun hän oli 8, mutta hän ei todellakaan välittänyt jatkaa. Hän on kiinnostunut esimerkiksi sarjakuvista, lukemisesta, piirtämisestä, videopeleistä (... Minecraft) ja viime aikoina tietokoneohjelmoinnista! Täysi nörtti täällä;)

Hän ei ole ylipainoinen ja on aina ollut laiha lapsi, mutta äskettäin huomasin, että hänestä tulee hieman pullea vyötärönsä ympärillä ja hän itse asiassa kutsui itseään "miehen" saamiseksi tissit ja muffinssi 'toisena päivänä. Olen huolissani murrosiän alkamisesta ja siitä, että hän alkaa laihtua, kun hänen ruumiinsa alkaa muuttua.

Hän halusi oppia rullalaudan, joten ostin hänelle erittäin mukavan rullalaudan ja varusteet paikallinen skateshop (ei halpa Walmart-tyyppinen, mutta todella mukava kannella noin 200 dollaria) - se kesti noin viikon. Hän on oikeastaan ​​aika hyvä tai ei putoa ainakaan;), mutta yritän saada hänet ulos ja ratsastaa jutulla.

Luulen, että hänellä ei todellakaan ole mitään motivaatiota kokeilla jotain uutta. Olisiko melkein mahdotonta yrittää saada hänet sellaiseen urheilulajiin kuin baseball tai jalkapallo, jos hän olisi halukas? Tarkoitan, että hänen ikäryhmässään kaikki muut lapset tietävät kaikki säännöt ja ovat melko hyviä, vaikka hän olisi aloittelija. Jos se ei todellakaan ole mahdollista, haluaisin mielelläni ehdotuksia muista asioista, joita hän voi tehdä ja jotka ovat fyysisesti aktiivisia, joista hän saattaa olla kiinnostunut nerdy-lapsena - karate? Miekkailu? Nämä ovat vain 2 asiaa, jotka voin ajatella. Ajattelin ehkä vain saada kuntosalin jäsenyyden ja ottaa hänet mukanani ja nähdä, pitävätkö hän lapsen harrastuksista siellä. Partiopoikia?

Millaisia ​​asioita haluamasi nörtti, erilainen lapsi haluaa tehdä?

Muutama satunnainen ajatus: Menetkö sinä perheeksi kuinka usein pyöräilet tai seinät sen sijaan, että ottaisit auton? Pidänkö hän koirista?
Mitä muu perhe tekee liikunnasta?
Kokeile muita urheilulajeja - en pitänyt joukkueen kaltaisista urheilulajeista, mutta rakastin todella kiipeilyä sisätiloissa (joka on silti hyvin sosiaalista, mutta ei kilpailukykyistä) .... Myös partiolaiset ovat hienoja.
Onko sinulla kiipeilyseinä lähelläsi?
Neljätoista vastused:
#1
+18
Allen Gould
2014-03-28 21:42:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä puhuessani entisenä teini-ikäisenä nörtinä, tässä on muutama asia, joka on toiminut (ja minulle - kiitos äiti ja isä! :)) geek (etenkin jos se ei ole heidän kiinnostuksen kohteitaan). Teini-ikäiset ovat aluksi karkeita. Ja jotkut ihmiset eivät saa "juoksijan korkeutta", joten he menettävät vahvistuksen, joka pitää osan näistä soolo-urheilulajeista menossa.

Minulle toimi "ei-liikunta" -harjoittelu. Entä kuljetusväline, jos hänellä on rullalauta, mutta ei kiinnosta urheilukulmaa? Hän on edelleen ulkona, hän edelleen "käyttää", mutta sillä on käytännön tarkoitus (joka yleensä on asia, jonka nörtit pitävät). Pyörillä ajaminen toimii myös, jopa kävely. Ja riippuen maantieteellisestä sijainnistasi ja naapurustostasi, se voi olla niin yksinkertaista kuin sanoa "ei, en anna sinun ajaa autossa. Sinulla on pyörät, ota" lauta ".

Tehtävät on toinen kulma - tarvitsetko litraa maitoa? Lähetä hänet kauppaan. Toki, kestää kauemmin, ennen kuin hän kävelee, mutta luultavasti haluat liikuntaa enemmän kuin päivittäistavaroita. :)

Estä se, vie hänet vain talosta. Klassinen "mene ulos ja pelaa" -bitti toimii edelleen tänään. Ehkä he eivät mene soittamaan tagia, mutta jos he menevät kävelylle, se on myös voitto. Etsi mahdollisuuksia - jos hän on juuttunut ongelmaan, käske häntä kävelemään ympäri naapurustoa ja miettimään sitä!

Suurin osa näistä temppuista toimii edelleen minulle aikuisena. Minua ei kiinnosta urheilu, mutta kävelen ympäri kaupunkia (tai kukkuloita tai muuta) tuntikausia ongelman hahmottamiseksi.

+1, koska villana värjättynä geekinä olen * aina * ollut kiinnostunut enemmän "käytännön" harjoittelusta kuin olen kuollut ikävyydestä tekemällä toistuvia harjoituksia kuntosalilla. Pidin murtomaahiihdosta lapsena, soutu oli hieman käytännöllistä, mutta tänään eniten pyöräilen. Pitkän aikaa tapani kiertää oli pyörällä. Pyörän 25 km työhön niin usein kuin pystyn. Koska voin. :)
Varsinkin kävely, kyllä! Mutta myös "vaellus" - metsässä, jos hän on tutkimusmatkailija, tai vuorelle, jos hän on tavoitteellinen tyyppi.
#2
+7
Bossykena
2014-03-28 00:20:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Entisenä nerdy-lapsena sanoisin, että ryhmäurheilu, jolla oli taipumus olla täynnä klikkareita ja suosikkikilpailuja, oli minulle erittäin vaikeaa. Olen aina ollut helpompi pyöräilyn, patikoinnin ja murtomaahiihdon kanssa - aktiviteetit, jotka eivät riipu niin paljon taidoista, jotka olivat luonteeltaan melko yksilöllisiä ja jotka eivät olleet liian kilpailukykyisiä. Monet tuntemani geeksit ovat myös innokkaita kalliokiipeilijöitä tai nauttivat geo-välimuistista (tapa sisällyttää elektroniikka ulkoilmaan).

Siitä huolimatta on mahdollista, että häntä kiusattiin jollain tavalla hänen rullalautailun oppimisensa takia? Jos hän mainitsi sen koulussa, ja hänelle naurettiin "yrityksestä olla viileä" tai jotain sellaista, se olisi saattanut jäähdyttää hänen innostustaan. (En sano, että näin on, mutta tällaisia ​​asioita voi tapahtua tuossa iässä, varsinkin jos olet nörtti lapsi. On syytä avata keskustelu siitä, ennen kuin oletetaan, että hän on vain tylsää tai laiskaa. )

Olin itse asiassa täsmälleen samalla tavalla - aina ollut enemmän mukana yksittäisissä aktiviteeteissa, kuten kalliokiipeily ja juokseminen. Pidän geo-välimuistin ideasta - luulen, että hän rakastaisi tätä! Aion ehdottomasti tutkia sitä, hyvä kohta myös mahdollisesta kiusaamisesta. En ollut ajatellut sitä ja rehellisesti hänen koulullaan on tiettyjä kiusaajia (lukio, 6., 7., 8., joten en todellakaan ole yllättynyt. Minun on kysyttävä häneltä siitä, koska hänen motivaationsa laski melko dramaattisesti. :(
#3
+5
Valkyrie
2014-03-27 21:54:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikka hän olisi aloittelija, sinun pitäisi pystyä löytämään hänelle tapa parantaa taitojaan ja oppia urheilua. Ehkä tarkista paikalliselta kuntosaliltasi, onko valmentaja, joka voi saada hänet aloittamaan perusasiat ennen tulevaa kautta.

Tämä ei myöskään ole SUORA vastaus kysymykseesi, mutta antamalla hänen yllätyksensä se hyppää mieleeni: Entä jos pelaat-jos hänen fyysinen aktiivisuutensa? Koska hän on pelaaja ja orastava nörtti (nerds FTW!), Etsi hänelle tapoja ansaita saavutuksia ja palkintoja fyysisen toiminnan harjoittamisesta. Skeittilaudalla 20 minuuttia? Ansaitsit juuri "Skate N00b" -palkinnon. Lisää vielä 20 minuuttia siihen ja saat "Ei pyyhkimisiä" -palkinnon. Sido palkinto tietyille tasoille, jotka pitävät hänet motivoituneena, ja löydä paikka talossa, jossa voit lähettää hänen nykyiset saavutuksensa eri alueilla.

Vie hänet ehdottomasti mukaan tähän prosessiin. Pyydä häntä keksimään palkintotasoja, saavutusten otsikoita ja ehdotuksia palkinnoksi saavutettuaan tason.

+1 pelaamista varten! Ingress (www.ingress.com) on erinomainen esimerkki: mobiili Android-peli, joka vaatii sinua menemään paikkoihin lunastaaksesi ne. Hieman kuin geokätköily 2000-luvulla
#4
+5
MJ6
2014-03-28 05:51:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska tavoitteesi on fyysinen aktiivisuus ja hän näyttää vastenmieliseltä urheilusta, kannattaa ehkä harkita muita kuin urheilullisia asioita, joita voisit tehdä yhdessä. Perheen tekeminen vie pois kilpailutekijän ja tarpeen ylittää tai parantaa jotain. Mene telttailemaan tai kalastamaan. Mennä patikoimaan. Mene nerdy-kokouksiin ja pesee näyttelytilaa (mailia kävelyä). Työskentele autolla yhdessä. Rakenna jotain yhdessä. Kulho. Rivi. Hanki aktiivinen koira. Pelaa uima-altaalla. Lajike voi olla ystäväsi täällä. Onko sinulla aktiviteetteja, joista voit jakaa hänen kanssaan?

Huomaa myös, että monet lapset painostavat ylipainoa ennen murrosikää, koska heidän ruumiinsa tarvitsevat paljon polttoainetta eteenpäin tulevaan kasvuun.

Tämä on erittäin hyvä asia. Olemme kiireisiä (kokopäiväiset työpaikat ja meillä on myös 11 kuukauden ikäinen tytär). Päätimme kuluneen viikonlopun aikana aloittaa kävellen maanantaisin / tiistaisin / keskiviikkoisin. Hän tekee keilailutunteja joka keskiviikko ystäviensä kanssa ja nauttii siitä todella. Harkitsen todella liittyä kuntosalille ja nähdä, tuleeko hän nauttimaan tulemisesta. Suurin huoleni on, että minusta tuntuu, että hänellä on alhainen itsetunto, koska hänestä alkaa tulla pullea. En tiennyt painonnoususta ennen murrosikää; Kiitos!
#5
+3
Jonas Aisch
2015-03-31 20:46:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tärkeintä urheilussa on pitää hauskaa jatkuvasti. Kun olin nuori, kokeilin paljon erilaisia ​​urheilulajeja, enkä ollut koskaan löytänyt aivan oikeaa. Sitten aloin käyttää kuntosalia ja se oli hauskaa, ja minulla on ollut siihen valtava motivaatio ja olen tehnyt sitä jo vuosia. Anna hänen kokeilla erilaisia ​​aktiviteetteja äläkä koskaan pakota häntä. Tämä pahentaa asioita. Hän tarvitsee jonkin aikaa löytää haluamansa urheilulajin.

#6
+3
Tracey
2015-05-18 05:52:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Päästä eroon kesän videopeleistä. Sitä tein. Hän saa pelinsä vain klo 20–10, minkä jälkeen ne ovat poissa. Ilmoita hänet leiriin, jossa ei ole sallittuja sähkölaitteita.

Jos hänet päästetään jatkossakin videopeleihin, hän jatkaa istumistaan ​​huoneessaan ja pelaa niitä.

Koska tein niin, hän pääsi koripalloon, ja menemällä ulos pelaamme tennistä yhdessä. Se on erityisen hauskaa rankkasateessa kuumana kosteana päivänä :)

Joo hän itkee haluavansa pelijärjestelmäänsä, mutta no. Menin ja heitin sen ja selvisin. Kutsu hänen ystävänsä ja mene uimaan ja pelaa lasertunnisteita. Veden ilmapallo tag. Se toimii hyvin! Onnea!

Tracey, tervetuloa sivustolle! Huomaa, että lukuun ottamatta monia Internet-foorumeita, joissa kirjoitamme "täysipainoinen agead ja kielioppi d * ned", täällä olevien viestien on tarkoitus pysyä ja meitä pyydetään kirjoittamaan parhaan kykymme mukaan. Ei, tämä ei tarkoita sitä, että sinun on oltava täydellinen ja satunnainen kirjoitusvirhe on hieno tai yhteisö korjaa sen ("kirjoitusvirheiden kuningattarena" ja muuna äidinkielenä puhuneena tiedän tämän hyvin ...), mutta isot kirjaimet ja vastaavat lisäävät huomattavasti luettavuutta. Ja jos ihmiset haluavat lukea viestiäsi, saat hyvät äänet ....
#7
+2
Steve Jackson
2014-03-29 19:17:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Täällä on paljon hyviä vastauksia vaihtoehtoisista aktiviteeteista, ja olen samaa mieltä siitä, että niitä tulisi tutkia. Pelkästään erilaisten näkökulmien vuoksi olen ehdottomasti nörtti ja rakastan joukkueurheilua, lähinnä siksi, että saan hienoa liikuntaa ajattelematta kaikkea juoksua :) Voin myös geekillä koripalloa, koska tiedän sen kaikesta kulmat ja ruoki sisempi matematiikkani edistyneillä tilastoilla.

Joukkueurheilu on edelleen vaihtoehto, jos hän haluaa, mutta se vaatii vähän jalkatyötä, jotta löydät joukkueen / valmentajan, johon aloittelijat ovat tervetulleita. . Olen valmentanut muutamia "kaikki pelaa" -joukkueita Y: ssä ja muissa rekrytointikeskuksissa. Minulla oli 17-18 joukkue, jolla oli lahjakkuutta aina tulevasta nuoremmasta yliopistopelaajasta aina lapseen, joka oli kauhuissaan, joku saattaa siirtyä hänelle.

Kokemukseni on aluksi erittäin masentavaa olla huonoin pelaaja joukkueessa. Se on yleensä niin huono, että ensimmäinen viikko, että haluat lopettaa eikä koskaan enää pelata. Mutta jos pystyt pitämään sen kiinni (olen viime aikoina kuullut paljon hiekasta), on erittäin palkitsevaa siirtyä nollasta sankariin. Joukkueessa, jossa sinun on tehtävä enemmän työtä pysyäksesi mukana, muutos voi olla hämmästyttävä. Haluaisin, että kaikilla lapsillani olisi tällainen kokemus, vain opettaakseni itseluottamusta, jota tarvitaan, kun hänet pudotetaan valtavaan tilanteeseen.

Valmentajan ja joukkueen löytäminen, missä se voi tapahtua voi olla vaikeaa. Mielestäni mahdollisten valmentajien haastattelu on melko kohtuullista vanhemmalle. Haluat myös sisällyttää poikasi keskusteluun, valmentaja voi toivoa hänen sitoutuvan ylimääräiseen työhön, mikä voi olla enemmän kuin hän haluaa ilmoittautua. Muista myös, että monet valmentajat uhraavat jo aikansa joukkueen valmentamiseksi eivätkä ehkä ole halukkaita tai kykeneviä tekemään enemmän lapsellesi - parempi tietää se etukäteen.

Vastustan lasten pakottamista urheiluun, mutta huomaan myös, että jotkut pelkäävät kokeilla tietämättä miksi. Vähemmän kilpailukykyisissä joukkueissani yritän aktiivisesti löytää vetäytyneitä pelaajia ja nähdä, voinko saada heidät sitoutumaan. Myönnän vapaasti, että muutamilla pelaajistani ei ollut hauskaa pelata minulle, enkä ole varma, mitä muuta olisin voinut tehdä. Mutta kun se toimii, on melko hämmästyttävää nähdä, että lapsi avautuu ja on ylpeä taidoistaan.

#8
+2
aparente001
2015-05-18 08:46:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paljon riippuu siitä, mitä alueellasi on saatavilla. Asuinalueellamme on nuorisotoimisto, joka tarjoaa urheilutarjontaa, jossa korostetaan hauskaa ja hyvää urheiluharrastusta, ja vapaaehtoiset valmentajat on viritetty auttamaan jokaista lasta tuntemaan olonsa mukavaksi ja kasvamaan henkilökohtaisesti. Myös YMCA: lla on vähän introistuntoja, joissa voi maistella koripalloa, jalkapalloa jne. Neljän viikon jaksossa, tunti viikossa. Joten se ei ole iso sitoutuminen.

Yritän sitoa mitä tahansa fyysistä aktiviteettia, jota kokeilet, hänen luonnollisella geekisyydellään ja perheen hauskan käsitteellä. Jos esimerkiksi pelaat minigolfia, anna hänen pitää pisteet. Jos kokeilet keilailua, pyydä tiskillä olevaa henkilöä selittämään hänelle hänelle kuinka pitää pisteet ja anna hänen olla pisteytysasiantuntija. (Jos hänellä on vaikeuksia pitää pallo poissa kourusta, älä epäröi pyytää johtajaa asettamaan puskurit - puhallettavat putket, jotka pitävät pallot poissa kouruista.) Jos haluat mennä pienille vaelluksille, voit pidä päiväkirjaa näkemistäsi eläimistä tai ota kamera ja dokumentoi kaikki näkemäsi vesimuodostumat.

Kolmas vaihtoehto asuessamme on kotiopettajaryhmät, joissa vanhemmat ja lapset leikkivät yhdessä, esimerkiksi koripallo, jalkapallo, frisbee jne.

Nuoremmalle poikalleni täytti juuri 12 vuotta. Tämän ikäisille pojille tapahtuu jotain. He saavat vähän rintaa. Ja he saavat usein hieman pullea valmistautuessaan suureen kasvupurskeeseen. Lastenlääkäri selitti tämän meille.

Lopuksi tässä on luettelo joistakin fyysisistä aktiviteeteista, joita voit kokeilla yhdessä. Mene vain sen kanssa, mistä hän pitää hauskaa! Sulkapallo, tennis, uinti, melonta, soutuvene, polkuvene, kajakki, kroketti, vapaaehtoinen koiran kävely turvakodissa, roskakorjaus tietyllä alueella, joka olisi sinun vastuullasi yhdessä, auttamalla invasiivisten lajien kitkemisessä tai polkujen kunnossapidossa tai paahtamalla, pyöräily yhdessä tai perheen pyöräilyklubissa, racquetball (sinun ei tarvitse tietää tai noudattaa sääntöjä hauskanpitoa varten), mennä puistoon ja vain potkia palloa voimakkaasti satunnaisessa suunnassa, vuorotellen (tätä varten olet molemmat suuntaavat samaan suuntaan, eivät potkaise palloa edestakaisin), leija lentävät, vierailevat puistossa kiipeilyä ja heilumista varten, kahden auton vaellus, kivien ohittaminen hiljaisessa vedessä, nurmikon leikkaaminen, rikkakasvien lyönti, voimistelutunnit, lonkat humalaluokat, sirkustaidekurssit, noutopöytäpallopelit puistossa, rullaluistelu, rullaluistelu, luistelu, merkittävän harjoitussarjan läpi tekeminen puistossa, vierailu tiedemuseossa, jossa on joitain fyysisen aktiivisuuden vaihtoehtoja, kuten hehkulamppu stationerilla y polkupyörä, vapaiden painojen nostaminen yhdessä musiikkiin, taistelulaji, kuten judo, capoeira (joka on eräänlainen peli, eräänlainen taistelulaji ja eräänlainen tanssimuoto), pallon heittäminen edestakaisin toisilleen, kuten baseball, softball, jalkapallo, kaivaa iso reikä ja istuttaa puu.

Pidä hauskaa!

#9
+2
Paul Johnson
2016-05-19 00:00:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Geeksit harjoittavat yleensä yksilöllisiä urheilulajeja, joissa korostetaan taitoa voiman sijasta, ja he suosivat myös objektiivisia tavoitteita kilpailun sijaan. Vältä ehdottomasti joukkueurheilua, koska ne ovat usein erittäin vihamielisiä.

Kokeilemista ovat trampoliini, pöytätennis (aka pingispongi), kalliokiipeily, ratsastus ja BMX-pyöräily. Vältä ostamasta paljon paketteja, kunnes tiedät, että sinulla on jotain, josta geek tykkää; korosta toistaiseksi monia kokeilemisen arvoisia asioita.

#10
+1
Maulik V
2014-03-28 10:06:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos huomaat näitä muutoksia hänen rinnassaan, sinun on ensin tarkistettava ns. gynekomastia ja varmista, että se EI OLE se. Se sulkee pois jotain erittäin välttämätöntä.

Nyt "aktiivisuus" -ongelma. No, jos lapsi ei pidä mistään urheilusta, hän ei pelaa sitä varmasti. Jos pakotat, sillä ei ole mitään järkeä. Muista myös, että kaikki ulkona leikkivät lapset eivät ole fyysisesti hyvässä kunnossa ja toisaalta kaikki, jotka eivät pidä urheilusta, ovat tylsää ja epäterveellistä. Kaikki pelaavat eivät ole ohuita ja leikattuja, eivätkä kaikki talossa istuvat ovat isoja! Se riippuu monista muista tekijöistä .

Minulle, jos lapsi on aktiivinen työskennellessään (vaikka kotitalouskin), on hyvä. Älä pakota lasta mihinkään urheiluun. Jos hän pitää, hän varmasti menee siihen. Ympäristö vaikuttaa lapsiin suuresti, ja jos hänen ystävänsä pelaavat ja saavat paljon hauskaa, ehkä jonain päivänä hän liittyy myös urheiluun.

Tykkäysurheilu syntyy syntymästä, eikä sitä voida kehittää. Teet hyvää tekemällä lapsen ymmärtämään urheilua ja ostamalla hänelle kokeilemista. Kouluta häntä ulkopelien tärkeydestä ja todennäköisesti vie hänet siihen.

Toinen asia on, jos mikään ei toimi, ainakin aloitat näyttelemisen. Vie hänet lenkille. Tämä on hyödyllistä molemmille. Jos et hölkää, kokeile jotain muuta, mutta ota mukaan itse. Jotkut lapset pyrkivät osallistumaan toimintaan, jos heidän vanhempansa ovat mukana - jälleen, tämä on yritys.

12-vuotias lapsi ei ole pieni lapsi, ja hänen on täytynyt nähdä melkein kaikki pelit. Hän ei ole vieläkään osoittanut kiinnostusta mihinkään peliin, mikä tarkoittaa, että hän ei todellakaan ole kiinnostunut. Koulussa tai kotona hän näkee ihmisten pelaavan jotain peliä, ja sisällä on kokeilla urheilua. Jos hän pitää siitä, sinun ei tarvitse motivoida häntä - hän menee siihen.

Yritä jälleen kerran ottaa mukaan itsesi (tai joku perheenjäsenesi) lenkkeilyyn, nopeaan kävelyyn tai vastaavaan. Älä pakota mihinkään urheilulajiin, jos hän ei pidä siitä. Monet ystäväni eivät ole koskaan kokeilleet mitään urheilulajia, mutta he ovat kunnossa ja kunnossa. Sinun ei tarvitse huolehtia, ennen kuin hän on tarpeeksi aktiivinen rutiinityössään. Hänen liikalihavuutensa estämisestä on aivan erilainen asia!

Kaikkea hyvää.

#11
+1
NDN
2015-03-30 07:42:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pojanpoikani pelkää kokeilla koulussa, koska hän pelkää, ettei häntä valita. Joten merkitsimme hänet koripalloon, jossa kaikki asetetaan joukkueeseen. Toivon, että tämä antaa hänelle itseluottamusta kokeilla koulussa ensi vuonna! Lisäksi hänellä on siihen mennessä enemmän taitoja

#12
+1
Kai Qing
2015-04-01 06:01:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen yksi kavereista. Minua vaadittiin urheilemaan. Ei toiminut minulle. Älä pidä niistä, ei koskaan tule. Mutta se ei tarkoita, että kaikki fyysiset aktiviteetit ovat poissa ...

Joskus esitys voi herättää kiinnostusta, jota hän tarvitsee löytääkseen hänelle puhuvat aktiviteetit. Hän tykkää rullalaudoista? Mistä tiedät? Katsooko hän luistelu videoita? Pelaako hän pelejä kuten Tony Hawk? Tietäen siitä voi olla apua. Henkilökohtaisesti olen vahingoittanut itseäni niin monta kertaa rullalaudoilla, etten koskaan suosittele niitä kenellekään, mutta jos hänen mielenkiintonsa olisi siellä, niin hänellä olisi enemmän valtaa. Jos hän todella pääsee siihen, voin tulostaa kannen hänen kanssaan (mukautettu suunnittelu tai vastaava). Serkkuni johtaa maanalaista luisteluyritystä ja voisin helposti sopia siitä.

Mutta päätin vastata American Ninja Warrior -nimisen esityksen takia, jolla on tämä mielen vääristävä vaikutus, joka vain haluat kokeilla juoksevia esteitä, kiivetä kiviä, parkouria, joka on vain hullua, mutta näyttää hauskalta jne. Kuten vaihtoehtoiset urheilulajit ihmisille, jotka eivät vain saa jalkapalloa.

Pelasin paljon paintballia ja airsoftia. Älä ajattele, että siellä on helppo aika. Sinun on oltava kunnossa, jotta et tapeta taistelukentällä.

Ja jos hän on todellinen nörtti ... liity SCA: han ja asu kuin Bilbo Baggins Keski-Maassa! Täten tasoittaa tietä ikuiseen nerdismiin, mutta hänellä on todennäköisesti hauskaa.

Lopuksi ajattelen, että nörtit ovat yleensä ajattelijoiden ulkopuolella. Valtavirran taktiikat todennäköisesti jäävät vain alle. En edes yritä saada häntä jalkapalloon tai koripalloon. Tuon jonain päivänä kotiin Tippman Army Black: n, heitän hänet autoon, vein hänet paikalliselle pelille ja katson, miten se menee.

#13
+1
Erik
2015-05-18 12:35:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olettaen, että poikasi todella haluaa fyysistä liikuntaa, harkitse hänen soittamista videopelille, joka todella kannustaa fyysiseen liikkumiseen.

Siellä on useita lisätyn todellisuuden pelejä, joihin kuuluu paljon fyysistä liikettä. heillä ja heillä on raskas sosiaalinen / joukkue-elementti, joka pitää heidät mielenkiintoisina.

Puhuin tänä viikonloppuna ystävien kanssa, jotka pelaavat peliä nimeltä Ingress, jota pelataan älypuhelimestasi ja joka vaatii voit käydä todellisissa "portaaleissa". Yksi heistä sanoi, että hän on pelannut hieman yli kuukauden ajan yli 100 km vain ansaitakseen yhden ingame-tunnuksista.

#14
+1
N s
2019-01-26 06:39:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen täällä samassa veneessä. Minulla on teini, joka ei ole kiinnostunut urheilusta, uinnista, kävelystä, patikoinnista. Halusin yksinkertaisesti jäädä kotiin, mikä on melkein mahdotonta, koska olen äiti ulkona henkilö ja rakastan retkiä. Annoin tarpeeksi vaihtoehtoja ja tein parhaani kannustaakseni liittymään minuun patikoimaan, kävelemään, mutta en toiminut, joten tein 3 perheen vaellusryhmän ja heillä on samanikäiset lapset. Silti on erittäin vaikea päästä pois talosta, mutta kun olemme sitä, olemme hyviä. He keskustelevat, laulavat ja patikoivat. Emme vaeltaa joka viikko, mutta vähintään kaksi kertaa kuukaudessa. On mukavaa tehdä ryhmä pariskunnan kanssa saadaksesi lapsesi talosta. Jos he eivät halua mennä yksin tai kanssamme vanhempien kanssa, on aina mukavaa kokeilla ystävien kanssa. Parempi kuin kotona jääminen kävelyyn tai patikointiin luonnossa ei ole huono idea. Tuo heidän suosikki välipaloja, juomia ja anna heidän kuljettaa kameraa, ja kaikki on hyvä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...